Има ли въобще компетентен сервиз на апфови климатици?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем!!!!!!!!! Климатроникът на 164 не работи!!!!Помогнете
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BobyКажи на батко си какъв е проблема.Покрай мойта станах специалист и по климатиците.
ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Първоначално публикувано от IltchoПървоначално публикувано от BobyКажи на батко си какъв е проблема.Покрай мойта станах специалист и по климатиците.
Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от hardiКомпресор работи управление работи и като напълнихме фреон едвам се усещаше хлад. Обясниха че неможе системата да поеме достатъчно фреон. Разбрах че в горубляне имало печен сервиз но къде незнам
А колко фреон са сипали и да не е със стария фреон а те да наливат от новия?Така както го описваш ми идва на акъла запушен филтър дехидрататор,ама де да знам.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Със стария фреон пълнят само в Ирис.Но е забранен и не ти препоръчвам да я пълниш с него.По-скъп е и след време като изпусне малко щеш нещеш ще я напълниш с новия.Вече почти не се намира от Р12. По-добре отиди в сервиза на кръстовището на Черни връх и Сребърна.На мен там ми го напълниха с новия фреон 900г. за 80лв.Не е проблем,че си със старите накрайници.Там ще ти кажат ако имаш проблем с филтъра.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
От един месец.На мен от стария фреон ми гръмна маркуча.Сипаха ми 1100г. запалих,цъкнах аутото,незнам какво стана,но компресора много натовари мотора и маркуча гръмна.За сега нямам проблеми.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от hardiКомпресор работи управление работи и като напълнихме фреон едвам се усещаше хлад.
Преди като беше запушен филтър-дехидратора пак работеше ама до половинатра филтъра пари после е заскрежен(дроселирането става в филтъра).Ама сега не е така,какво да правя?
Между другото като включа климатика кондензатора за една минута почва да пари жестоко, доста повече от загрял двигател.
Помогнете ,искат да минавам на R134a ама нали трябва да сменя пак филтара,и маслото на системата ,а това значи че компресора трябва да се свали, и да се продухвало с азот и и и едни 150-200лв.Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
Comment
-
Първоначално публикувано от BobyПървоначално публикувано от IltchoПървоначално публикувано от BobyКажи на батко си какъв е проблема.Покрай мойта станах специалист и по климатиците.
Ако в тая жега замеряш със сладолед и студена кола (пък може и с някоя мацка за масажи и други екстри) съм навит
ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Първоначално публикувано от alfaracerПървоначално публикувано от hardiКомпресор работи управление работи и като напълнихме фреон едвам се усещаше хлад.
Преди като беше запушен филтър-дехидратора пак работеше ама до половинатра филтъра пари после е заскрежен(дроселирането става в филтъра).Ама сега не е така,какво да правя?
Между другото като включа климатика кондензатора за една минута почва да пари жестоко, доста повече от загрял двигател.
Помогнете ,искат да минавам на R134a ама нали трябва да сменя пак филтара,и маслото на системата ,а това значи че компресора трябва да се свали, и да се продухвало с азот и и и едни 150-200лв.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Оказа се, че на мойта алфа радиаторат е по-малък, някой някога е правил свободни съчинения. Забравих да спомена, че колата ми е от скоро и нямаше как да знам за радиатора. Сега търся да сложа по-голям и всичко би трябвало да е наред. Когато всичко приключи, пак ще пиша. Благодаря за сервиза - пичове са , ще черпя!
Comment
Comment